Planimetrii
Ру

DESPRE NOI

Situat într-o zonă ecologică deosebită, pe strada Ioana Radu – Newton House se afla între 3(!) parcuri, care-ți oferă aer curat și o priveliște de basm. Totodată, poziționarea între 2 artere principale ale sectorului Buiucani: Ion Creangă și Vissarion Belinskii, asigură accesul direct și comod spre orice destinație dorită.


Newton House îți oferă caracteristicile unui Complex Locativ Inteligent și te ajută să fii mai aproape de stilul de viață, pe care îl meriți: să trăiești în siguranță și confort.


Este firesc să te întrebi: de ce anume „NEWTON”? Ne-am inspirat de la geniul Isaac Newton, care prin realizările sale a devenit unul dintre cei mai influenți oameni de știință din istorie. Respectiv, ne-am pus ambiția și scopul de-a crea un nou habitat la noi acasă: mai sigur, mai confortabil, mai inteligent! Și, în acest mod, de-a iniția o nouă etapă de dezvoltare a orașului nostru.


avantaje principale

1

Inteligența

Ai oportunitatea de a gestiona întreaga locuință prin intermediul telefonului tău.

2

Siguranță

Beneficiezi de calitatea înaltă a construcției conform standardelo și de sisteme inteligente de monitorizare a accesului pe teritoriul blocului.

3

Confortul

Conceput pentru a fi cât mai util, Newton House te scapă de problemele tehnice prin gestionarea automată a blocului, cu o infrastructură dezvoltată și conexiune cu zonele importante ale orașului! Ție îți rămâne doar să te bucuri de casa ta!

Cu ce newton house este mai bun!

Telemetrie
Coletarea și expedierea automată a datelor de pe contoare.
Video Interfon
Accesul la interfon și deschiderea ușii de la scară cu smartphone-ul tău.
Ascensor spațios
2,10x1 metri cu o capacitate până la 1 tonă.
Supraveghere video
Curtea, parcarea și scara monotorizate 24/7/365.
Wi-fi Gratuit
Conexiune wi-fi pe întreg teritoriul curții, absolut gratuit.
Fațada acoperită cu Perlit
Termoizolator natural, ce nu se decolorează în timp și protejează clădirea
Iluminare inteligentă
Gestiunea inteligentă a iluminației din curte și scară.

Materiale și finisaje

Brikston

Rehau

Perlit
Tavane fără grinzi

Varianta albă impecabilă

Cazan 24kw (2conture)

Lift Silențios produs în UE

Vată minerală

Pereți în 3 straturi între apartamente

Teren de fotbal și de joacă

Harta amplasarii

DE CE TOT MAI MULȚI OAMENI ALEG NEWTON HOUSE

Amplasarea Complexului este unul dintre motivele principale pentru care locatarii noștri au ales Newton House, situat între parcul Dendrarium și Valea Morilor, izolat de aglomerația străzilor principale și în apropiere de centre de agrement, piață, magazine și școli. Aceste caracteristici garantează confortul și sentimentul că ai totul la îndemână.

Tehnologia Smart House, care este cireașa de pe tort, îți oferă o senzație inedită de control absolut asupra locuinței tale. Gestiunea apartamentului, a blocului și a curții se face automat și inteligent în funcție de factorii interni și externi.

Ne-am propus să asociem denumirea complexului cu satisfacția de a trăi în cel mai performant smart house de la Buiucani. De aceea, la proiectare, am realizat o combinație inedită între stilul clasic și cel modern, iar în procesul de construcții urmărim cele mai înalte standarde de calitate și securitate, utilizând materiale ecologice cu grad înalt de izolare si durabilitate. Respectiv, te vei putea bucura de tavane fără grinzi, pardoseala fără praguri și o fațadă smart naturală, ecologică, din cărămidă Brikston, vată minerală și material patentat Perlit.

Iluminarea curții cu piloni de lumină dotați cu senzori de ajustare conform apusului și răsăritului, Wi-Fi gratuit, evacuarea deșeurilor automatizată, la timp, sistemul de Telemetrie care colectează și expediază automat datele de pe contoare, Concierge inteligent direct în scara blocului și, nu în ultimul rând, controlul întregii locuințe direct din smartphone.Partenerii

video-cover

Da, este posibil!

Apartamente în rate

Pe 5 ani

0% dobândă

Pe 5 ani, 0% dobândă

Doar cu buletinul

Da, este posibil!

Prima rată de la 3200€

Pe 5 ani

% dobândă

Pe 5 ani % dobândă

Fără certificatul de salariu

sună acum